Seria Concertelor de colind A.P.C. România în 2018

Seria Concertelor de colind A.P.C. România în 2018 în mun. Oradea, mun. Zalău și mun. Timișoara desfășurate în luna decembrie a anului 2018

 

Binecuvântat să fie Dumnezeu, Tatăl Domnului nostru, Iisus Hristos, care ne-a binecuvântat cu tot felul de binecuvântări duhovnicești, în locurile cerești, în Hristos. (Efeseni 1:3).

În luna decembrie 2018, cu prilejul sărbătorii amintirii Nașterii Domnului și Mântuitorului nostru, Iisus Hristos, Asociația Polițiștilor Creștini din România a organizat un turneu de Concerte de Colind, desfășurate în mun. Oradea, mun. Zalău și mun. Timișoara, unde au participat colegi polițiști, polițiști de frontieră, polițiști de penitenciar, jandarmi și pompieri, singuri sau însoțiți de familie. La evenimentul de la Timișoara au fost primiți cu inimile și brațele deschise și polițiști prieteni din Serbia.

Cuvântul lui Dumnezeu a fost predicat cu multă putere și explicat cu claritate. A slujit prin colind și cântare, Corul Asociației Polițiștilor Creștini din Oradea, Zalău și Timișoara, precum și Corul de copii al Asociației Polițiștilor Creștini din Oradea.

Copiii prezenți la acest șir de evenimente s-au bucurat să primească diferite cadouri, Biblii și Revista „Felinarul”.

A Lui, care ne iubește, care ne-a spălat de păcatele noastre cu sângele Său și a făcut din noi o împărăție și preoți pentru Dumnezeu, Tatăl Său: a Lui să fie slava și puterea în vecii vecilor! Amin. (Apocalipsa 1:5,6).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *